Lifestyle

O actriță britanică a bătut recordul pentru cel mai lung moment de scene interzise minorilor la TV din UK

Pinterest LinkedIn Tumblr

Potrivit presei internaționale, actrița britanică Billie Piper a bătut recordul pentru cel mai lung moment de scene interzise minorilor de pe micile ecrane din Marea Britanie.

În serialul ”Sky Atlantic”, Piper joacă rolul unei foste vedetă pop care a devenit actriță de filme Sience Fiction. Viața personajului interpretat de Piper se schimbă la 180 de grade după ce un hacker publică pozele ei nud.

În cel de-al patrulea episod, „I hate Suzie”, Billie Piper are parte de o scenă intimă, în care se satisface singură, timp de 7 minute și patru secunde. Acest lucru este conform The Sun, cea mai lungă scenă de acest fel din istoria televiziunii britanice.

Billie Piper a recunoscut că se regăsește în personajul ei mai mult decât și-ar dori.

Billie Paul Piper este o actriță și fostă cântăreață engleză. A apărut pentru prima dată ca interpret în Scratchy & Co, pe când avea 13 ani. La vârsta de 15 ani, Piper și-a lansat single-ul de debut „Pentru că vrem”, ceea ce a făcut-o cea mai tânără artistă care a intrat pe primul loc în Marea Britanie Singles Chart.

Sursa: Unica.ro

Citește și: Candidații la premiul Oscar vor fi nevoiți să respecte câteva reguli noi, în legătură cu rasa, orientația și sexul personajelor

loading...

Comments are closed.