O amantă şi-a înjunghiat rivala în timp ce întreţineau relaţii sexuale în acelaşi pat cu iubitul şi cu bunica de 93 de ani

omor la balti, o femeie omorata de fostul concubin, crima, politia rm
 

O femeie din localitatea ieşeană Covasna – Costuleni, a ajuns luni la spital, după ce ar fi fost înjunghiată de rivala în dragoste, victima aflându-se în acelaşi pat cu iubitul, dar şi cu bunica acestuia, în vârstă de 93 de ani.

O femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea ieşeană Covasna – Costuleni a ajuns luni la Spitalul “Sfântul Spiridon”, cu o plagă înjunghiată în spate, după o partidă de amor cu năbădăi, scrie romaniatv.ro.

O femeie de 35 de ani, a ajuns astăzi la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată în spate, provocată cu un cuţit, hemitorace stâng posterior, hemotorax stâng, cu etilism acut şi o uşoară hipotermie. Din declaraţiile martorilor reiese că pacienta a fost înjunghiată de o altă femeie, care, în momentul în care s-a întors acasă, a găsit-o pe victimă în acelaşi pat cu concubinul ei.

În acelaşi pat se afla şi o bătrână, bunica bărbatului, în vârstă de 93 de ani. Din spusele femeii agresoare, cei doi nu se află la prima aventură”, a declarat luni prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii ieşeni vor efectua cercetări în cauză, pentru a stabili ce s-a întâmplat şi ce măsuri vor lua.

Total
0
Shares
Total
0
Share