O angajată a Poliției, în stare de ebrietate, a tamponat trei persoane care se deplasau pe trotuar. O femeie a murit pe loc, iar doi copii au fost internați la spital

Noaptea trecută în jurul orei 01:40, Poliția a fost sesizată despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sîngera.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferița automobilului de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

În urma impactului o femeie de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“Colegii noștri au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a INSP. Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu.

Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Actualmente organul de urmărire penală efectuează toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, tânăra fiind suspendată din funcție”, a informat Poliția.

Total
0
Shares
Total
0
Share