O badantă originară din Republica Moldova a furat cardul unei bătrâne din Italia și a sustras o sumă mare de bani

O femeie originară din Republica Moldova a fost denunțată de Poliția de Stat din Perugia, în regiunea italiană Umbria, pentru furt din locuință și utilizarea ilegală a unor sisteme de plată, scrie Rotalianul.com

Incidentul a fost descoperit de fiica unei bătrâne din orașul menționat mai sus care, observând lipsa portofelului său, a verificat tranzacțiile conturilor bancare ale mamei sale prin intermediul unei aplicații de pe telefon.

Conform Perugia Today, femeia a constatat că cineva a efectuat retrageri de numerar, o tranzacție în străinătate și plăți în diverse magazine din oraș, folosind cardul bancar al mamei sale. Aceste tranzacții însumau în total aproximativ 2 800 de euro.

E a raportat incidentul la Poliție, iar Centrul Operativ pentru Securitatea Cibernetică de la Poliția Poștală și a Comunicațiilor din Umbria, a analizat documentația administrativă și contabilă prezentată în plângere, precum și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazinele implicate în tranzacții.

Anchetatorii au reușit astfel să identifice femeia care, chiar în ziua incidentului, oferise servicii de asistență familiei victimei, pe post de badantă.

Total
0
Shares
Total
0
Share