Social

O bătrână a fost violată de propriul nepot… pentru că nu i-a dat bani când a primit pensia!

Pinterest LinkedIn Tumblr
Clipe de coşmar pentru o bătrână de 78 de ani. Femeia a fost violată de propriul nepot, un tânăr de 22 de ani, pe care bătrâna l-a crescut de mic după ce fiica ei – mama băiatului – a plecat la muncă în Italia.
Sãtenii din Brodoc spun cã Alexandru, tânãrul care si-a violat bunica, era cunoscut politistilor din cauza scandalurilor în care era implicat.
 

„Bãtrâna este o femeie respectabilã la noi în sat. Şi-a crescut copiii cu multã grijã, i-a educat asa cum trebuie. Pe bãiatul ãsta însã l-a scãpat din mânã, probabil şi din cauza vârstei înaintate. De multi ani se chinuie cu el. Bãtãile, furturile şi scandalurile erau la ordinea zilei. Nu ne mirã ce a fãcut, pentru cã-l vedeam în stare de aşa ceva”, a spus un vecin. 

Bãtrâna şi nepotul ei locuiau în aceeasi casã. Într-un din zilele trecute, bãiatul a dat buzna în camera bunicii, şi, sub ameninţarea bãtãii, a violat-o.  Imediat ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia s-a dus la Poliţie. Aceștia au întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infracţiunii de viol.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.