Social

O bătrână a fost violată de propriul nepot… pentru că nu i-a dat bani când a primit pensia!

Pinterest LinkedIn Tumblr
Clipe de coşmar pentru o bătrână de 78 de ani. Femeia a fost violată de propriul nepot, un tânăr de 22 de ani, pe care bătrâna l-a crescut de mic după ce fiica ei – mama băiatului – a plecat la muncă în Italia.
Sãtenii din Brodoc spun cã Alexandru, tânãrul care si-a violat bunica, era cunoscut politistilor din cauza scandalurilor în care era implicat.
 

„Bãtrâna este o femeie respectabilã la noi în sat. Şi-a crescut copiii cu multã grijã, i-a educat asa cum trebuie. Pe bãiatul ãsta însã l-a scãpat din mânã, probabil şi din cauza vârstei înaintate. De multi ani se chinuie cu el. Bãtãile, furturile şi scandalurile erau la ordinea zilei. Nu ne mirã ce a fãcut, pentru cã-l vedeam în stare de aşa ceva”, a spus un vecin. 

Bãtrâna şi nepotul ei locuiau în aceeasi casã. Într-un din zilele trecute, bãiatul a dat buzna în camera bunicii, şi, sub ameninţarea bãtãii, a violat-o.  Imediat ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia s-a dus la Poliţie. Aceștia au întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infracţiunii de viol.

loading...

Comments are closed.