Externe

O bătrână din Italia a stat 20 de ore lângă trupul fără viață al îngrijitoarei sale din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

O îngrijitoare originară din Republica Moldova în vârstă de 48 de ani, a murit la Magherno, în provincia Pavia (Italia), la locul de muncă, răpusă de un infarct după ce a pus la culcare bătrâna de 96 de ani pe care o îngrijea. Bătrâna nu a realizat ceea ce s-a întâmplat și a rămas lângă trupul neînsuflețit al femeii moldovence timp de 20 de ore. Descoperirea a fost făcută de către vecini, alertați de fiica pensionarei, relatează presa intaliană.

Douăzeci de ore lângă îngrijitoarea care, se pare, că a murit în somn, ucisă de un infarct. Bătrâna, grav bolnavă, nu și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat în aceeași casă la numai câțiva metri distanță de ea. Tragedia a fost descoperită de un vecin chemat de fiica pensionarei dar pentru Angela R., o femeie moldoveancă în vârstă de 48 de ani, nu mai era nimic de făcut. Infarctul a lovit-o în somn și nu a avut nici măcar timp să ceară ajutor.

Carabinierii care s-au prezentat la fața locului au efectuat o inspecție în interiorul casei, unde totul era în ordine. Nu există indicii care să sugereze violența sau să indice prezența unei alte persoane. Bătrâna de 96 de ani, bolnavă, a fost găsită liniștită, în pat, lângă cel în care zăcea corpul îngrijitoarei decedate.

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 august. Îngrijitoarea moldoveancă, la fel ca în fiecare seară, a aranjat bătrâna pentru culcare și se pare, că în jur de miezul nopții, s-a așezat și ea în pat. Nimic nu dădea de bănuit că va avea loc o tragedie și că femeia își va găsi sfârșitul în acea noapte, nu dădea semne că s-ar fi simțit rău. Din păcate, infarctul a lovit-o în somn, fără a-i lăsa posibilitatea de a cere ajutor în vreun fel. Angela R. a trecut direct, din somn la moarte, spune medicul legist. Corpul femeii a fost găsit culcat pe pat.

loading...

Comments are closed.