Social

O bătrână în vârstă de 85 de ani a fost la un pas să fie violată într-un parc din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Momente de spaimă cumplită pentru o bătrână în vârstă de 85 de ani, care a ieșit să se plimbe într-un parc și a fost cât pe ce să fie violată de un bărbat de 30 de ani.

Poliția Capitalei anunță femeia de 85 de ani a reclamat că un bărbat a încercat să o violeze în timp ce se afla la plimbare în parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei.

„În timp ce se plimba prin parc a fost agresată de către un tânăr și prin constrângere fizică a încercat să întreție relații sexuale cu ea contra voinței. Tentativa a eșuat, datorită faptului că a intervenit un trecător, iar suspectul a fugit într-o direcție necunoscută”, menționează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău printr-un comunicat de presă.

Totul s-a întâmplat în luna august, iar acum polițiștii au reținut un suspect – un bărbat de 30 de ani, care a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Oamenii legii precizează că acesta a mai fost anterior certat cu legea, fiind judecat pentru infracțiuni similare, precum și pentru tâlhării, jafuri și furturi.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. El riscă acum până la 5 ani de închisoare.

Citește și: Droguri în valoare de peste jumătate de milion de lei, conficate de polițiști

loading...

Comments are closed.