Alte știri

O companie franceză intenționează deschiderea unei fabrici de producere a elementelor de design publicitar în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grupul francez Diam International examinează posibilitatea deschiderii în Republica Moldova a unei fabrici de producere a elementelor de design publicitar utilizat de rețelele de magazine pentru promovarea mărfurilor comercializate.

Directorul general al Grupului Diam International, Benjamin Bullme a declarat în cadrul întrevederii cu ministrul Economiei și Infrastructurii Octavian Calmâc că în urma examinării oportunităților oferite de statele din regiune, conducerea Grupului Diam International a identificat Republica Moldova drept stat cu cele mai atractive oportunități de investiții din regiune, cu un potențial de dezvoltare în viitor.

Proiectul presupune construcția unei fabrici cu circa 100 de locuri noi de muncă, iar instruirea noilor angajați să fie efectuată la una din fabricile Grupului amplasată în Turcia, potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii.

La moment, Diam International are 25 de locații de producere în 21 de state ale lumii, la care activează peste 2000 de angajați.

loading...

Comments are closed.