Alte știri

O companie avia din Moldova se extinde în Armenia, unde va funcționa ca transportator aerian național armean

Pinterest LinkedIn Tumblr

În viitorul apropiat, Armenia va avea un transportator aerian național. Compania Sil Group împreună cu compania moldovenească FlyOne vor prezenta operatorul aerian FlyOne Armenia, care va funcționa ca transportator aerian național armean, scrie armenpress.am, iar informația a fost confirmată și pentru Telegraph.md

Directorul companiei FlyOne, Mircea Maleca, a declarat că primul avion pe care a început să-l folosească pentru zborurile din Moldova a fost înregistrat în Armenia și aparținea unei companii armene, care a fost unul dintre motivele pentru a ne gândi ulterior la piața armeană.

Reprezentantul Sil Group Sona Soghomonyan a subliniat faptul că, prin crearea unui transportator aerian național, va exista posibilitatea de a restabili instituția piloților armeni, odată evaluați drept liderii din URSS. „Prin crearea companiei aeriene FlyOne Armenia, 135 de locuri de muncă cu salariu peste medie vor fi deschise în prima etapă și acest număr, desigur, tinde să crească”, a spus Soghomonyan.

loading...

Comments are closed.