Alte știri

O deflagraţie puternică a avut loc în satul Chişcăreni, Sîngerei: O butelie de gaz a explodat într-o gospodărie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineaţa zilei de 10 aprilie  a avut loc o deflagraţie în localitatea Chişcăreni, raionul Sîngerei. Potrivit primelor informaţii apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 06.06 minute.

La faţa locului au fost îndreptate serviciile de urgenţă care au stabilit că o femeie în vîrstă de 64 de ani a primit arsuri de gradul I şi II, după ce a avut loc o explozie într-o anexă. Conform primelor cercetări deflagraţia s-a produs în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan – butan în momentul când femeia a încercat să conecteze aragazul.

În mod de urgenţă persoana a fost preluată de echipa medicală şi internată în secţia de reanimare a spitalului raional. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul buteliilor de gaz utilizate în încăperi. Pompierii recomandă oamenilor să nu exploateze instalaţii neautorizate pentru a evita situaţiile de risc.

Ce spun medicii de la Spitalul de Urgență din Chișinău, despre starea de sănătate a lui Sergiu Sîrbu, partidul democrat parlament plahotniuc, pdm sergiu sirbu jurist pdm, grigorciuc grupul petrenco tv8,

loading...

Comments are closed.