Alte știri

O delegație a Primăriei Chișinău, în vizită de lucru la Primăria sectorului 4 al municipiului București. Care este scopul vizitei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grup de lucru din cadrul municipalității, în frunte cu viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, efectuează o vizită de lucru în perioada 26-27 mai curent, la Primăria sectorului 4, municipiul București. Potrivit primarului general Ion Ceban, din componența delegației de la Chișinău mai fac parte reprezentanții preturilor de sector, ai direcților municipale de transport public și căi de comunicație și direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare.

„Astfel, pe parcursul celor două zile responsabilii municipali vor avea vizite de documentare în cadrul regiilor edilitare și de transport ale sectorului 4, orașul București, în vederea schimbului de experiență și suport în implementarea proiectelor de interes municipal.

Totodată, reprezentanții Primăriei Chișinău vor vizita obiectivele implementate în cadrul proiectelor de amenajare a parcărilor publice din sectorul 4, București. De asemenea, partea română și-a luat angajamentul de a oferi experiența și expertiza tehnică privind realizarea proiectelor de amenajare a parcărilor publice la nivelul orașului Chișinău”, a declarat Ceban.

Edilul menționează că în cadrul vizitei delegației Primăriei Chișinău la București, va avea loc semnarea acordului de înfrățire dintre Pretura sectorului Buiucani și Primăria sectorul 4.

loading...

Comments are closed.