Actualitate

O delegație din România, în vizită de lucru la Primăria Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a primit astăzi în vizită o delegație a reprezentanților administrației publice locale din România, în frunte cu senatorul Gabriel Mutu, ex-primar al sectorului 6 al orașului București.

Din componența delegației mai fac parte: Vicențiu Voicu, vicepreședinte al Consiliului județean Ilfov și Constantin Tomescu, consilier local al Sectorului 6, București.

Primarul capitalei, Ion Ceban, în calitate de gazdă, a salutat colegii din România, care acordă suport municipiului Chișinău pe diverse domenii și proiecte, în special pe Gabriel Mutu, grație căruia, în calitate de Primar al sectorului 6, București, a contribuit la modernizarea Parcului „Alunelul”, proiect care urmează a fi finalizat în perioada următoare. Edilul capitalei a mai menționat că părțile sunt dispuse spre colaborare și în continuare, inclusiv prin semnarea acordurilor de înfrățire între sectoare cu anumite orașe din România.

La rândul său, senatorul Gabriel Mutu a declarat că municipalitatea va avea mereu susținere din partea colegilor din România, fapt demonstrat și până acum, prin proiectele deja realizate. „Ne bucură faptul că putem ajuta și putem fi alături de tot ceea ce este nevoie să se întâmple la Chișinău. Dumneavoastră veți avea mereu susținere din partea noastră. Nu suntem doar parteneri, ci și prieteni, pentru că suntem de același suflet și trebuie să fim alături unii de alții”, a mai declarat senatorul.

Pe durata aflării la Chișinău, oaspeții de peste Prut vor vizita diverse obiective din oraș, inclusiv cele realizate cu suportul României. De asemenea, părțile vor avea discuții pe marginea proiectelor care urmează a fi realizate împreună.

loading...

Comments are closed.