Economic

O delegație formată din oficiali de rang înalt din R. Moldova se află în aceste zile în Austria

Pinterest LinkedIn Tumblr

O delegație formată din oficiali de rang înalt din R. Moldova se află în aceste zile în Austria. Scopul misiunii este familiarizarea participanților cu punerea în aplicare a Politicii Agricole Comune a UE, precum și cu standardele și cerințele instituțiilor statelor membre ale UE pentru implementarea acesteia.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Vizita de lucru are loc în perioada 19 – 21 decembrie 2022. Delegația Moldovei este formată din reprezentanți ai instituțiilor – cheie în domeniu: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ministerul Finanțelor, Cancelaria de Stat și Parlamentul țării, alături de Ambasadorul Moldovei în Austria și Ambasadoarea Austriei în Republica Moldova.

Misiunea este organizată cu suportul financiar al UE și este găzduită de Ministerul Agriculturii, Regiunilor și Gospodăririi Apelor din Austria și de Agenția Națională de Plăți (AgrarMarkt Austria). Anual, AgrarMarkt Austria finanțează cca 140.000 de beneficiari și administrează investiții de 1.800 milioane euro în agricultură și dezvoltare rurală.

loading...

Comments are closed.