Politică

O deputată PAS și-a depus mandatul. Care a fost motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Zinaida Popa, și-a depus mandatul. Ea va ocupa funcția de vicepreședinte al fracțiunii PAS în Consiliul municipal Chișinău, informează IPN

Potrivit Zinaidei Popa, decizia sa este una conștientă și asumată, va rămâne să muncească în interesul cetățenilor din Chișinău, cu dedicație și determinare. Ea a mulțumit cetățenilor și echipei PAS pentru oportunitatea oferită de a fi deputat, chiar dacă a fost pentru o perioadă scurtă de timp.

Ea a menționat că orașul Chișinăul se confruntă cu probleme precum lipsa transportului public calitativ, construcții ilegale, lipsa unei alimentații conforme pe masa copiilor în grădinițe și școli. Timp de aproape doi ani în CMC, împreună cu colegii, a reușit să rezolve mai multe probleme ale oamenilor. Scopul pe care îl urmărește este de a continua lucrurile bune începute.

PAS din CMC va colabora cu colegii din Parlament pentru a ajusta legislația acolo unde s-a dovedit a fi defectuoasă și în detrimentul chișinăuienilor. „Vor ajuta la deconspirarea schemelor și la dezvoltarea orașului”, a mai spus Zinaida Popa.

Citește și: Maia Sandu a avut o întrevedere cu noua directoare de țară a Băncii Mondiale, Inguna Dobraja

loading...

Comments are closed.