Externe

O educatoare şi-a ucis fiica de 4 ani. A recunoscut tot şi înţelege gravitatea faptei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

România. Judecătorul de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea preventivă a educatoarei Oana Neţ, acuzată că şi-a ucis fiica de patru ani, înecând-o, şi-a motivat decizia. Din sentinţă reiese că femeia regretă fapta, înţelegând gravitatea faptei comise, scrie presa de peste Prut.

Judecătorul care a arestat-o Oana Neţ, acuzată că şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani şi-a motivat decizia, arătând că „pentru a se putea dispune arestarea preventivă trebuie ca, pe lângă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit o infracţiune, scopul măsurii să fie atins, respectiv asigurarea bunei desfăşurări a procesului penal, al împiedicării sustragerii inculpatului de la urmărirea penală sau de la judecată ori a prevenirii săvârşirii unei alte infracţiuni”. „Instanţa reţine că acuzarea a demonstrat, fără putinţă de tăgadă, îndeplinirea condiţiilor prevăzute de textele de lege invocate”, se arată în sentinţa de arestare a memei care și-a încecat copilul.

Tribunalul a mai reţinut că din referatul cu propunerea de arestare preventivă „reiese în mod clar care sunt probele din care s-ar putea desprinde presupunerea rezonabilă că inculpata a săvârşit fapta de care este acuzată”. Hotărârea de arestare mai arată că „în apărarea sa inculpata nu a prezentat nicio probă în măsură să înlăture indiciile prezentate de acuzare”. „Mai mult, a recunoscut întru-totul fapta, în modalitatea reţinută de organele de cercetare penală”, se mai arată în sentinţă.

Oana Neţ (39 de ani) este acuzată că în data de în data de 13.03.2018, în jurul orei 1730, în timp ce se afla împreună cu fiica sa în baia din locuinţa acestora situată în Timişoara, iar fiica sa se spăla şi se juca în cadă, a ţinut-o forţat cu capul sub apă până ce minora s-a înecat, victima decedând astfel prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. Ulterior, Oana Neţ a avut două tentative eşuate de sinucidere.

loading...

Comments are closed.