O fabrică din Moldova creează 1 000 de noi locuri de muncă, cu salarii atractive!

O companie privată din Moldova creează 1000 de noi locuri de muncă cu salarii atractive, igor corman pavel filip, partidul democrat, Fabrica de cablaje auto din Orhei SE Bordnetze SRL, investitii straine 
 

Fabrica de cablaje auto din Orhei, SE Bordnetze SRL, condusă de ex-Speakerul Igor Corman, a decis să facă noi angajări. Astfel, în lunile următoare încă circa 1 000 de persoane vor obţine un loc de muncă. Despre aceasta a comunicat Corman pentru portalul de știri TRIBUNA.

Startul noului val de angajări a fost dat pe 14 aprilie, când la întreprindere a fost organizată Ziua Uşilor Deschise. „În această zi, fabrica de cablaje auto din Orhei a fost vizitată de 357 persoane din raioanele Orhei, Șoldănești, Rezina, Telenești, Șoldănești, dar şi din orașul Râbnița. De asemenea, la eveniment au fost prezenți studenți de la Universitatea Tehnică a Moldovei, facultatea Inginerie Mecanică și facultatea Energetică. La fabrică, vizitatorii au putut face cunoştinţă cu condiţiile de muncă, le-a fost oferită informaţia necesară despre companie, au discutat cu angajaţii, au mers în halele de producere şi au beneficiat de un prânz gratuit”, a comunicat Igor Corman.
 
El a menţionat că angajaţii fabricii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană conform standardelor în domeniu, de asistenţă medicală, de deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei. Igor Corman a mai spus că, pe lângă faptul că oamenilor le sunt oferite condiţii bune de muncă şi o remunerare decentă, li se asigură şi creşterea periodică a salariilor.
 
„Este important că oferim oamenilor un loc de muncă în Republica Moldova şi că aceştia nu mai sunt nevoiţi să plece la munci peste hotare, dar rămân acasă, împreună cu familiile lor, şi contribuie la dezvoltarea localităţilor de baştină”, a mai spus Corman.
Total
0
Shares
Total
0
Share