Social

O fată de 13 ani din Bălți a fost sfătuită să se prostitueze de prietenul tatălui său. Care era prețul unei partide de sex cu adolescenta?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor al municipiului Bălți a ajutat o fată de 13 ani să se prostitueze. Bărbatul de 62 de ani, i-a spus fetei că aceasta are 13 ani și deja poate să își câștige proprii bani cu ajutorul corpului său. Bărbatul știa foarte bine familia victimei, acesta fiind prieten cu părinții adolescentei.

Fata a cerut timp de gândire, iar mai apoi a căzut de acord. De atunci, aproape timp de un an de zile adolescenta primea apeluri telefonice de la bărbați, cu care ulterior se întâlneau pentru sex. Fata cerea de la clienții săi câte 100-250 de lei. Banii îi cheltuia pentru necesități personale, transmite Bloknot.

Bărbatul a convins fata să se ocupe cu prostituția fiind prieten al familiei. Cunoștea adolescenta din copilărie, ea a crescut în ochii lui. Am reușit să aflăm că la început, fata a refuzat oferta, însă banii ușori au convins-o.” a declarat pentru presă procurorul Natalia Bordei.

Într-o zi, fata a fost sunată de un bărbat. Acesta s-a mirat foarte mult când prostituata venită la fața locului era fiica cunoscuților săi. Eleva refuza să recunoască că se prostitua la început, dar după discuții cu psihologii, aceasta a decis să mărturisească despre această perioadă tragică din viața sa.

Poliția l-a reținut pe bărbatul de 62 de ani. Dar acesta a refuzat și el să recunoască că ar avea vreo vină. „Am interogat cu părinții fetei. Din cuvintele lor, ei nici măcar nu bănuiau că fata lor s-ar putea ocupa cu așa ceva. Aceștia spun că fata era aproape mereu acasă și avea un comportament obișnuit pentru un adolescent. Totodată, părinții spun că nu pot să creadă că de vină este un cunoscut de-al lor, prieten de mai mulți ani a familiei.”, mai spune Natalia Bordei.

Bărbatul care a sfătuit fata să se ocupe cu prostituția riscă închisoare pe viață.

loading...

Comments are closed.