Externe

O fată de 19 ani și-a vândut virginitatea pentru 2.5 milioane de euro unui om de afaceri din Abu-Dhabi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat necunoscut a reușit să învingă în cursa pentru virginitatea fetei un actor de la Holywood care a propus cu 100 mii de euro mai puțin.

Fata în vârstă de 19 ani se numește Giselle. Și-a scos virginitatea la vânzare pentru a-și achita universitatea și pentru a călători. Aceasta nu a așteptat ca suma să fie atât de mare. Ultima sumă propusă pe site-ul Cinderella Escorts a fost de 2.5 milioane de euro.

Cumpătorul este un om de afaceri din Abu-Dhabi care a dorit să rămână anonim. Pe locul doi a fost un vestit actor de la Holywood iar pe locul trei un important politician rus. Sursele însă nu spun numele acestora.

Nici nu puteam să îmi imaginez că oferta mea o să intereseze atât de mult. Visul meu s-a îndeplinit. Consider că vânzarea virginității este o formă de manifestare a feminității, a emancipării femeii. Sunt șocată de cei care sunt contra. A spus Giselle.

La prima întâlnire cu omul de afaceri arab fata va fi însoțită de garda sa de corp proaspăt angajată.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.