Externe

O femeie a născut în zăpadă, pentru că nu a mai avut răbdare să aştepte ambulanţa. Care e starea bebelușului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

În zăpadă, pe drum, puţin după ora 4 dimineaţa! Aşa a venit pe lume un băieţel din Vaslui. Şi ca prin minune e teafăr. La fel şi mama lui.

Bebeluşul s-a născut înainte de termen, de aceea, iniţial, mama nu s-a alarmat când au început durerile. Ulterior, însă, a chemat ambulanţa şi, însoţită de tatăl copilaşului, au ieşit în întâmpinarea medicilor. Au apucat să meargă doar câteva sute de metri, transmite a1.

În mijlocul drumului din satul vasluian Poiana lui Alexa, între nămeţi. Aşa a venit pe lume David George. Moaşă la naştere a fost chiar mătuşa băiatului. Sâmbătă, la ora 4 dimineaţa, adolescentă de 16 ani a ajutat-o pe femeie să nască. Mama ajunsese în stradă după ce sunase la 112 după o ambulanţă şi a vrut să meargă în întâmpinarea ei.

La doar două, trei minute după naştere a ajuns şi echipajul medical. Băiatul a fost dus la spital cu o hipotermie moderată. În prezent, atât copilul cât şi mama se află în afara oricărui pericol şi au o evoluţie favorabilă.Tânăra mamă de 21 de ani nu este la prima naştere. Acasă mai are un băieţel. În cel mult trei zile, băiatul, care la naştere a avut 2650 de grame, dar şi mama lui vor fi externaţi.

loading...

Comments are closed.