Alte știri

O femeie a strănutat şi a eliminat din nas un inel pe care îl credea pierdut de 12 ani. Cum a fost posibil?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Abigail Thompson, o tânără de 20 de ani, a avut parte de o surpriză bizară într-o după-amiază, în timp ce se afla acasă. Femeia a început să strănute în mod repetat, deşi nu era răcită, iar când s-a uitat în şerveţel a rămas blocată.

Tânăra a găsit inelul pe care îl pierdute în urmă cu 12 ani. Îl primise de la mama ei în ziua în care împlinise 8 ani, iar după câteva luni nu l-a mai găsit, fiind convinsă că unul dintre colegi îl furase, transmite stirileprotv.ro

Nu a fost aşa. Micuţul inel a stat 12 ani în nasul fetei, fără ca ea să suspecteze ceva.

“Mama mi-l cumpărase de ziua mea. După câteva luni am realizat că nu îl mai am, l-am căutat şi nimic. Nu m-aş fi gândit niciodată că inelul era atât de aproape de mine, mai exact, în nas”, a povestit tânără.

Fata din Marea Britanie s-a speriat când a văzut inelul în şerveţel şi a sunat-o imediat pe mama ei.

Nu am avut niciodată probleme cu respiraţia sau orice altă problemă, de asta nici nu am mers la medic. Mama spune că sigur l-am rătăcit acolo în timp ce stăteam cu degetul în nas, aveam acest obicei când eram mică”, a mai spus amuzată fata.

Abigail a mers la medic pentru a se asigura că totul este în regulă.

“Nu mă surprinde, cei mici au acest obicei de-a îşi băga obiecte fie în nas, fie în urechi. Din fericire, nu i-a afectat deloc naşul său respiraţia”, a declarat medicul care a consultat-o.

loading...

Comments are closed.