Externe

O femeie care a cerșit toată viața a murit lăsând în urmă câțiva saci cu bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

O cerșetoare cu dizabilități, care părea să trăiască din mila oamenilor pe străzi, a murit în niște condiții care i-au adus pe anchetatori la o concluzie bizară. Nimeni nu își poate explica modul în care s-a ajuns la circumstanțele acestea.

Fatima Othman, în vârstă de 52 de ani, era o cerșetoare pe străzile din Beirut, Liban, până la moartea ei, în urmă cu câteva zile. Polițiștii au descoperit trupul ei neînsuflețit într-o mașină abandonată, împreună cu două pungi în care se găseau 3.300 de dolari. Pe lângă suma importantă de bani găsită, anchetatorii au scos la iveală și un certificat de depozit, conform Daily Mail.

Documentul i-a condus la o bancă din oraș, unde au găsit și contul de economii al lui Othman, care conținea nu mai puțin de 1,1 milioane de dolari.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că moartea femeii a survenit ca urmare a unui atac de cord, din cauze naturale, iar circumstanțele decesului ei nu sunt văzute drept suspecte.

Femeia nu își putea folosi mâinile și picioarele, în urma rănilor suferite în sângerosul Război Civil Libanez. Cerșetoarea a devenit o celebritate locală, după ce o poză cu ea, în care a fost surprinsă în momentul în care un soldat îi dădea să bea apă, a devenit virală.

loading...

Comments are closed.