Externe

O femeie care s-a născut în urma unui viol și-a răzbunat mama după mai bine de 4 decenii

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 46 de ani după ce a violat o fată de 13 ani, un britanic a fost condamnat în urma demersurilor pe care le-a făcut chiar fiica lui, rezultată în urma agresiunii.

Daisy, acum în vârstă de 45 de ani, a fost adoptată la vârsta de șapte luni. La 18 ani a descoperit în dosarele de servicii sociale că mama ei biologică avea 13 ani când a născut-o, iar tatăl ei biologic, Carvel Bennett, avea 28. Din documente întocmite în 1975 a aflat că Bennett a fost investigat de poliție, dar nu a fost niciodată trimis în judecată.

Daisy a fost șocată de descoperirea făcută, iar după ce a izbucnit scandalul cu Jimmy Savile, acuzat că a violat zeci de copii, a decis să încerce să-și ducă tatăl biologic în fața justiției pentru violul mamei sale.

Daisy s-a luptat cu poliția și alte autorități timp de aproape un deceniu înainte ca Bennett să fie acuzat. S-a lovit de faptul că autoritățile au considerat că, în termeni legali, mama biologică a fost victima infracțiunii, nu ea, în calitate de „rezultat al violului”, prin urmare, aceasta ar trebui să demareze întreaga procedură. Deja traumatizată de ce i s-a întâmplat în copilărie, mama biologică nu a vrut mult timp să depună plângerea.

Daisy vrea acum ca autoritățile și oamenii să conștientieze că și copiii concepuți în urma unui viol sunt victime.

„Am vrut să se facă dreptate pentru mama mea și am vrut să se facă dreptate și pentru mine… Din cauza acestei infracțiuni trăiesc. Sunt dovada vie a faptului că un copil a fost violat”, a declart ea pentru The Guardian.

Daisy, care este de culoare, a fost adoptată de o familie de albi. A luat legătura cu mama ei biologică după ce a împlinit 18 ani și a întâlnit-o prima dată când avea 20 de ani.

Când a izbucnit scandalul lui Jimmy Savile în 2012, Daisy s-a decis să-l găsească pe tatăl biologic și să-l ducă în fața justiției. Poliția a informat-o că Bennett nu poate fi urmărită penal pe baza declarațiilor sale, pentru că nu ea era victima presupusului viol.

După lungi insistențe, Daisy și-a convins mama să depună plângere. Carvel Bennett, acum în vârstă de 74 de ani, a fost găsit vinovat de viol și va fi condamnat.

Sursa: Digi24

loading...

Comments are closed.