Alte știri

O femeie, dar și cei patru copii ai săi, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de pe traseu

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie, dar și cei patru copii ai săi, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de pe traseu de un automobil. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 20:40, în apropiere de localitatea Troița Nouă, din raionul Anenii Noi, scrie Deschide.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

O femeie, dar și cei patru copii ai săi, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de pe traseu de un automobil. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 20:40, în apropiere de localitatea Troița Nouă, din raionul Anenii Noi.

Potrivit datelor preliminare, femeia împreună cu cei patru copii ai săi, de 10 ani, 8 ani, 5 ani și respectiv un anișor, se deplasau cu o căruță când în ei s-a izbit un automobil de marca Volkswagen Sharan, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani, originar din stânga Nistrului.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că ar fi fost orbit de farurile unui alt automobil care venea din sens opus și nu ar fi observat căruța.

În urma impactului, mama și copii săi au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme. Din fericire, stare lor de sănătate este stabilă și sunt în afara oricărui pericol.

Totodată, oamenii legii l-au testat alcooscopic pe șoferul Volgswagenului, dar și pe femeia care conduce căruța. Rezultatele au arătat că șoferul nu consumase alcool, iar femeia avea o concentrație de 0,47 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

loading...

Comments are closed.