Externe

O femeie de 25 de ani, gest halucinant: Și-a aruncat fiul de la etajul șapte!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După o căsnicie eșuată și pierderea custodiei fiului ei, în vârstă de patru ani de zile, o femeie de 25 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața. Înainte, însă, și-a aruncat fiul de la balcon.

Anastasia, în vârstă de 25 de ani, din Rusia, a pierdut de curând custodia băiețeluluipe care-l avea cu Andrey Yekimov, motiv pentru care ea a decis să-și arunce fiul de la balcon, iar mai apoi s-a sinucis.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite chiar de tatăl copilului, în fața blocului în care locuia. Fosta soție venise la apartament cu fiul lui, pentru că urmau să-l ducă la salon, pentru a-l tunde.

Cum au intrat în bloc, Anastasia nu și-a mai așteptat soțul. A încuiat ușa și a comis gestul halucinant. Mai exact, se crede că ea și-a aruncat fiul de la etajul 7, iar mai apoi a sărit ea în gol. Când a realizat că ceva nu e în regulă, a fost, însă, prea târziu. Bărbatul a descoperit trupurile celor doi fără viață.

Presa din Rusia susține că femeia a vrut să se răzbune astfel pe faptul că pierduse custodia băiețelului. Decizia magistraților fusese, însă, corectă, întrucât ea fusese decăzută din drepturile parentale, pentru că deseori consuma alcool și îi acorda foarte puțină atenție.

loading...

Comments are closed.