Alte știri

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin, la Cimișlia

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin. Bărbatul este cercetat penal.

Potrivit ofițerului de presă de la IP Cimișlia, Cristina Vicol, despre decesul femeii de 33 de ani s-a aflat în data de 12 septembrie. Medicul legist, venit cu echipajul de poliție la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața corpului victimei, însă, în data de 13 septembrie, rezultatele expertizelor medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezoului, traumă toracico-abdominală închisă, transmite echipa.md

Pe marginea cazului dat, în urma discuțiilor duse cu concubinul femeii, s-a aflat că la data de 11 septembrie, el ar fi consumat alcool împreună cu femeia. La un moment dat, s-a iscat un conflict spontan, în urma cărui fapt, bărbatul i-a aplicat femeii câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și câteva lovituri cu palma în regiunea feței, după care ultimii s-au culcat, iar la scurt timp, femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresa fizic concubina, ultimul fiind deja în vizorul organelor de poliție, în privința acestuia fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie.

La momentul actual de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat, fiind pornită o cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(4) CPRM, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM.

loading...

Comments are closed.