Actualitate

O femeie de 49 de ani a furat portofelul unui bătrân. Cazul a avut loc pe strada Independenței din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat și o femeie cu vârstele de 36 și 49 de ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți de către polițiștii Secției combatere infracțiuni în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chisinău, pentru comiterea infracțiunilor de pungășie.

În primul caz suspectul în vârstă de 36 de ani, în timp ce se afla pe str. Armenească, în mod tainic a sustras din buzunarul unui unui bărbat în vârstă de 31 de ani telefonul mobil ,, OPPO”. Prejudiciul părții vătămate a fost estimat la 4000 de lei.

Al doilea caz a avut loc pe teritoriul unei piețe amplasată pe str. Independenței din sectorul Botanica, unde femeia în vârstă de 49 de ani, pe ascuns a sustras din geanta portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă totală de 3200 lei, ce aparțin unui bărbat în vârstă de 72 de ani.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Ambii nu sunt la prima abatere anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice.

Aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

loading...

Comments are closed.