Social

O femeie de 70 de ani, amenințată cu cuțitul și deposedată de bani și telefon de către un bărbat din Drochia

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 21 martie curent, o femeie a solicitat ajutorul unui bărbat care staționa cu automobilul personal pe o stradă din mun. Chișinău, rugându-l să o transporte în orașul Strășeni.

Femeia în vârstă de 70 de ani, se întorcea din Turcia. Pe drum aceasta l-a rugat pe bărbat să oprească la un schimb valutar și să-i schimbe niște bani.

Continuându-și drumul spre orașul Strășeni, bărbatul a schimbat brusc direcția de deplasare și a oprit într-o plantație de viță de vie din adiacentul traseului.

Amenințând-o cu un cuțit pe femeie, a deposedat-o de banii pe care îi avea și de telefonul mobil, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Victima a mers la Inspectorat de Poliție Ialoveni și a povestit totul.

La scurt timp, datorită intervenției a polițiștilor, suspectul a fost depistat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, locuitor al orașului Drochia, anterior judecat pentru diverse infracțiuni.

Suspectul a fost reținut pentru 72 ore, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 8 la 10 ani.

loading...

Comments are closed.