O femeie din Hâncești a racolat o tânără și a obligat-o să se prostitueze în Turcia! Detalii cutremurătoare

O femeie din Hâncești a racolat o tânără și a obligat-o să se prostitueze în Turcia, Detalii cutremurătoare, femeia a fost condamnată la 7 ani de închisoare, prostitutie moldova, curve chisinau 

O locuitoare a raionului Hânceşti, de 36 de ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare, după ce procurorii i-au demonstrat vina de comiterea traficului de persoane. Aceasta a fost luată sub strajă chiar din sala de judecată, tranmsite Moldova.org. 

Sub promisiunea unui loc de muncă bine plătit în Turcia, inculpata a racolat în vara anului 2016 o tânără, cu o stare materială precară, căreia i-a procurat bilet la avion, asigurându-i transportarea la destinație. Acolo tânăra a fost obligată să se prostitueze.
 

Victima a prestat servicii sexuale, timp de aproximativ trei luni, într-un apartament din Istanbul, jumătate din venit fiind colectat de persoane de origine turcă. Revenită acasă, victima s-a adresat organelor de drept.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală, iar inculpata deferită justiţiei. Sentinţa este cu drept de atac în modul prevăzut de lege.

 
Statisticile arată că, în cursul anului trecut, în republică au fost înregistrate 312 infracţiuni de trafic de persoane şi crime conexe, în judecată fiind expedite 144 de dosare din această categorie, fiind pronunţate 130 de sentinţe în privinţa a 190 de inculpaţi.
Total
0
Shares
Total
0
Share