Alte știri

O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore, privind cum o jefuiește

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea de 10 mai curent, după miezul nopții, în casa unei femei în vârstă de 78 de ani, care locuiește în orașul Vadul lui Vodă, a pătruns o persoană necunoscută, transmite Telegraph.md

Individul intenționa să sustragă mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie acesta a îmbrâncit-o și a amenințat-o să tacă și să nu întreprindă nimic, pentru ca el să-și pregătească restul bunurilor din casă. Într-un moment potrivit, având posibilitatea, stăpâna casei a apelat la ajutorul vecinului, însă el nu a intervenit la reținerea individului, anunțând poliția.  Ultimul a reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur.

La primirea apelului, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP au intervenit și, în câteva zile, au identificat și reținut făptașul.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, din raionul Criuleni. În cadrul acțiunilor procesual penale,  bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că nu este la prima abatere, anterior fiind judecat de mai multe ori pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă acesta riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: Hoț specializat în furturile din locuințe, reținut de poliție. Ce pedeapsă riscă acesta

loading...

Comments are closed.