O femeie este alergică la apă. Este înfiorător ce păţeşte după fiecare duş sau dacă o prinde ploaia. Nici medici nu ştiu cum să o ajute

Cherelle Farrugia e originară din Cardiff, în Marea Britanie, şi trăieşte un adevărat coşmar. Boala ei s-a declanşat imediat după ce devenit mămică pentru prima oară şi a adus-o pe lume pe fiica ei, Willow, în luna noiembrie din 2017.

După mai puţin de două luni de când născuse, Cherelle a observat că de fiecare dată când făcea dus se trezea cu pielea plină de bube mici şi roşii care, însă, nu treceau nici după câteva zile.

“După câteva săptămâni de când am născut-o pe fiica mea am realizat că de fiecare dată când ieşeam din duş aveam mâncărimi foarte mari. Credeam intial că e din cauza săpunului pe care îl folosesc sau a temperaturii apei”, a povestit femeia, potrivit celor de la MIRROR.CO.UK. 

Deşi a mers la mai mulţi medici care i-au spus că este alergică la apă, femeia a continuat să facă tot soiul de teste. Din păcate, însă, ea poate intra în şoc anafilactic de fiecare dată când face duş.

Oficial, Cherelle suferă de urticarie acvagenică, o boală foarte rară care îi afectează pielea de fiecare dată când intră în contact cu apa şi care nu poate fi vindecată.

Total
0
Shares
Total
0
Share