Alte știri

O femeie în vârstă de 60 ani s-a stropit cu kerosen și s-a incendiat

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 2 mai 2021, în jurul orei 23:00, în Serviciul de Gardă al IP Hânceşti a parvenit un apel telefonic, precum că în curtea gospodăriei dintr-o localitatea Voinescu, o femeie în vârstă de 60 ani s-a stropit cu o substanță necunoscută și s-a incendiat, informează Curierul de Hâncești.

La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în seara de 2 mai, fiul victimei fiind la vecini, a auzit niște țipete din curtea gospodăriei sale. Venind acasă, a depistat în curtea gospodăriei cadavrul mamei sale, cu urme de arsuri pe corp și o sticluță cu kerosen lângă ea.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima locuia împreună cu fiul său, uneori consuma băuturi alcoolice, având un comportament depresiv.

Medicii ajunși la locul faptei au constat decesul victimei. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către ofițerul superior de presă al IP Hânceşti, Cristina Vicol.

loading...

Comments are closed.