O femeie în vârstă de 80 de ani a decedat într-un incendiu care a avut loc la Cosăuți

Potrivit IGSU un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de 23 noiembrie în localitatea Cosăuți, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:45.

Conform primelor informații arderea s-a produs într-o casă de locuit. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că ard bunurile materiale din două odăi ale locuinței. În procesul intervenției pompierii au depistat cadavrul carbonizat a proprietarei în vârstă de 80 de ani.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația se respecte regulile antiincendiare în special în perioada rece a anului, atunci când oamenii utilizează sursele de încălzire. În cazul persoanelor în etate și a copiilor este indicat că aceștia să fie monitorizați și să nu fie utilizate instalații improvizate pentru încălzirea locuințelor.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 în Republica Moldova au avut loc 1580 incendii în care și-au pierdut viața 84 de persoane.

Total
0
Shares
Total
0
Share