Social

O femeie în vârstă de 87 de ani a fost transportată la spital, după ce s-a intoxicat în urma unui incendiu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu care a avut loc duminică, 3 aprilie, într-o casă de locuit din Fălești. Conform informațiilor, pompierii au intervenit în localitatea Popovca, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pentru stingerea incendiului, la fața locului a intervenit o echipă de pompieri din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2 din municipiul Bălți.

„Salvatorii au reușit lichidarea incendiului către ora 13:09. Conform IGSU, focul a distrus bunurile materiale din interiorul unei odăi cu suprafața de 12 m2, precum și din antreu. Totodată, în urma arderii, două femei au avut de suferit. Proprietara casei, o femeie în vârstă de 87 s-a intoxicat cu produsele de ardere, iar a doua femeie de 55 de ani a primit arsuri pe circa 5% a suprafeței feței și a membrelor superioare”, se arată în nota informativă a IGSU.

Ulterior, ambele persoane în stare stabilă au fost preluate de medici și transportate la spitalul raional din municipiul Bălți pentru îngrijiri necesare.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc, iar de la începutul anului 2022, în Republica Moldova au fost înregistrate 645 de incendii.

loading...

Comments are closed.