Alte știri

O femeie infectată cu COVID-19 a fugit deja din două spitale. Detalii de la poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

O pacientă infectată cu COVID-19 a părăsit, fără permisiunea medicilor, spitalul clinic „Sfintul Arhanghel Mihail” din Chișinău. Femeia în vârstă de 34 de ani a fugit din instituția medicală în jurul orei 5 dimineața. Aceasta este originară din orașul Rîbnița, dar cu viza de reședință în satul Hincăuți, raionul Edineț.
Despre faptul evadării acesteia din spital a fost anunțat întregul efectiv aflat în misiune a Inspectoratului General al Poliției.

Astăzi femeia a fost găsită în satul Hincăuți din raionul Edineț, la domiciliul unui bărbat de 66 de ani și transportată la Spitalul raional din Edineț. Însă, respectiva așteptând momentul când medicii și asistentele erau ocupați cu alți pacienți a fugit și de această dată din instituția medicală, expunând riscului o grămadă de oameni.

Polițiștii au întreprins imediat toate măsurile necesare și în mai puțin de două ore aceasta a fost găsită în orașul Edineț. Aceasta a fost întoarsă la spital, fiind păzită în permanență de angajați ai Inspectoratului de Poliție Edineț.

Reprezentanții Centrului de Sănătate Publică din Edineț au fost informați despre persoanele cu care respectiva a intrat în contact, în această perioadă. Măsuri de profilaxie au fost efectuate și în magazinul în care aceasta a reușit să intre după ce a părăsit spitalul.

Femeia a fost supusă repetat testării la COVID-19, rezultatele testului urmând să apară.

loading...

Comments are closed.