Externe

O femeie însărcinată a fost ucisă de un cuplu care i-a furat bebelușul din pântec

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz barbar în Brazilia. O femeie însărcinată a fost ucisă de un cuplu care i-a furat bebelușul din pântec.

Cadavrul unei tinere de 23 de ani, Mara Cristiana da Silva, a fost găsit luni într-o zonă împădurită din Joao Pinheiro, sud-estul Braziliei. Tânăra era însărcinată în 8 luni și a fost legată de un copac de un cuplu care i-a tăiat pântecele și i-au furat bebelușul. Femeia a fost abandonată și a murit, relatează Daily Mail.

Poliția a fost alertată de către medicii de la un spital din zonă după ce perechea care a furat copilul a ajuns cu el la unitatea medicală. Femeia acuzată de crimă, Angelina Rodrigues, susținea că l-a născut ea, dar asistentele au devenit suspicioase pentru că aceasta refuza controlul medical și nici nu mergea ca o femeie care a născut recent.

După ce au descoperit cadavrul adevăratei mame, Angelina Rodrigues și partenerul ei Roberto Gomes da Silva au fost arestați și acuzați de crimă. Potrivit apropiaților Angelina Rodrigues și-a dorit mereu să aibă o fetiță.

În cele din urmă femeia a recunoscut la audieri că a îmbătat-o pe victimă, a legat-o cu sârmă de un copac și a tăiat-o, scoțându-i bebelușul. A spus că a făcut totul singură, însă nu i-a convins pe polițiști care cred că soțul a fost implicat și el în plan.

O rudă a victimei a declarat că cele două femei s-au apropiat recent după ce Angelina a aflat că Mara va naște o fetiță.

loading...

Comments are closed.