Social

O femeie însărcinată din Moldova, care a învins lupta cu COVID-19, mulțumește medicilor: „Ne închinăm pentru dedicație, profesionalism și abnegație”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Felicia, o femeie care urmează să devină mămică, este una dintre bolnavii care au fost infectați cu coronavirus. Aceasta a învins lupta cu COVID-19 și este recunoscătoare medicilor pentru eforturile depuse.

Femeia s-a tratat, a fost externată și a plecat acasă, acolo unde o așteaptă familia și cei dragi.

„În săptămâna a 29-a de sarcină, Felicia a fost confirmată cu infecția COVID-19, fiind internată în stare gravă, în secția de terapie intensivă din cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” la data de 31 martie. Medicii au luptat zilnic pentru sănătatea mamei și a fătului, iar în rezultatul ameliorării stării de sănătate, la data de 4 aprilie, aceasta a fost transferată la Maternitatea nr.2 mun. Chisinau, pentru continuarea tratamentului”, informează Ministerul Sănătății.

Felicia laudă felul în care a fost tratată de personalul spitalului și este recunoscătoare pentru eforturile depuse: „Mulțumim medicilor care fac minuni, care redau speranță, care luptă pentru fiecare viață. Ne închinăm pentru dedicație, profesionalism și abnegație”,a spus ea.

În total, în Republica Moldova, 11 femei însărcinate au fost confirmate cu infecția COVID-19.

Sursa: zugo.md

Citește și: Un prim-ministru se întoarce la profesia de medic pentru a ajuta oamenii pe durata epidemiei de coronavirus

loading...

Comments are closed.