Alte știri

O fetiță 2 ani a murit înecată în cadă, după ce mama ei a plecat să ia un prosop

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiță de nici doi ani din Țara Galilor a murit înecată în cadă după ce mama ei a plecat pentru scurt timp ca să ia un prosop, relatează The Sun.

Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de 17 ianuarie. Joely Eastham-Jones îi făcea baie fiicei ei sale de 22 de luni. După câteva minute a întrebat-o pe micuța Mia dacă vrea să iasă, dar aceasta a spus că vrea să se joace în continuare în apă.

Mama a realizat apoi că nu are niciun prosop la îndemână și a plecat pentru câteva momente să ia unul curat din dormitor.

„A spus “mami pleacă să ia prosoape” și a ieșit din baie. O auzea pe fiica ei din camera alăturată cum vorbea și cânta. I-a strigat numele ca să se asigure că e bine. Apoi o perie roz cu care Mia se juca s-a lovit de marginea căzii. A alergat şi a găsit-o cu capul în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira și avea pielea rozalie”, a declarat un medic legist în fața instanței.

Joely și-a întins fiica pe podea și a încercat să o resusciteze.După primele patru sau cinci compresii, copila a început să vomite.

Mama a chemat apoi o ambulanță care a transportat-o pe fetița de nici doi ani la spital. Acolo, femeia le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, spunând că și-a lăsat fiica singură în cadă „aproximativ un minut”.

Medicii au încercat să o selveze pe fetiță și i-au acordat oxigen și adrenalină, însă acesta a decedat în cele din urmă a doua zi, la primele ore ale dimineții.

Necropsia a arătat că Mia avea leziuni ischemice la nivelul creierului, rinichilor și inimii. Potrivit patologului Jo McPartland, cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor, compatibilă cu înecul.

Medicul legist a stabilit săptămâna aceasta, la jumătate de an de la tragedie, că că moartea fetiței a fost una accidentală.

loading...

Comments are closed.