Externe

O fetiță de 4 ani a aruncat în apă o sticlă cu un mesaj, în timpul vacanței din Spania. Ce răspuns a primit tocmai din Rusia?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Taylor Powell, o fetiță de patru ani din Marea Britanie, a avut plăcuta surpriză să descopere că un mesaj pus într-o sticlă și aruncat în apă, în Spania, a primit răspuns tocmai din Rusia, trei săptămâni mai târziu.

Taylor a fost cu părinții ei într-o vacanță în Spania. Când era pe plaja Santa Susanna, din apropiere de Barcelona, copila s-a gândit să arunce în apă o sticlă cu un mesaj special. A pus o poză cu ea și datele de contact ale tatălui ei. „Dacă găsești acest mesaj, te rog răspunde-mi cu numele țării tale și cu o poză!”, a scris fetița, potrivit Libertatea.ro

După 20 de zile, Ritchie, tatăl micuței, a primit un mesaj pe telefon de la un cuplu din Moscova, Sasha și Alex, care i-au spus „From Russia with love” („Din Rusia, cu dragoste” – traducere). „Taylor a fost entuziasmată că a primit un mesaj tocmai de la Moscova”, a spus tatăl fetiței. Tatăl le-a cerut celor care au trimis răspunsul o dovadă, iar aceștia au trimis un screen-shot cu poziționarea lor în respectivul moment.

Adrian New, un expert în apele pământului, a explicat că era posibil ca sticla să ajungă din ocean, apoi să ajungă în Marea Baltică și, de aici, înspre Rusia, dar călătoria ar fi trebuit să dureze mai mult de 20 de zile. Mulți cititori au spus că acel cuplu de ruși din Moscova au fost, probabil, în excursie în Spania în această perioadă, au găsit întâmplător sticla în apă și, când au ajuns acasă, au trimis mesajul.

loading...

Comments are closed.