Social

O fetiță din Bădiceni s-a înecat. Mama ei caută cu disperare bani pentru a o îngropa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tragedie pentru o familie din localitatea Bădiceni, raionul Soroca. O fetiță de 14 ani și-a pierdut viața, după ce s-a scăldat într-un iaz din satul Zgurița, raionul Drochia. Tragicul incident a avut loc duminică, 2 iulie.

Conform celor spuse de Eugen Doga, specialist din cadrul Protecţiei Civile al Direcţiei Situaţii Excepţionale Soroca, citat de Observatorul de Nord, alături de alți prieteni, fetița a fost la o zi de naștere, atunci când a hotărât să se scalde în lac, cu ajutorul unei saltele gonflabile. La un moment dat, a alunecat de pe aceasta. Persoanele care au observat dispariția fetei au încercat să o salveze, dar nu au reușit. Salvatorii au cautat-o timp de 2 zile, dar fără succes, corpul fetei ridicându-se singur la suprafață.

Părinții au nevoie de ajutorul oamenilor cu sufletul mare pentru a rambursa datoriile pentru înmormantarea fetiței. Toți doritorii de ajuta familia o pot face prin următoarele metode:

Online pe Caritate.md.

BPay Terminal: Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002214’.

SMS: Expediază un SMS cu conținutul „Marina Garbuz” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Telefon: Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

 

loading...

Write A Comment