Social

O firmă angajează persoane care să fumeze marijuana și să călătorească

Pinterest LinkedIn Tumblr

O companie din California caută să angajeze persoane dornice să călătorească și să promoveze produsele lor, din marijuana.

În timp ce pasiunea pentru aventură și fumatul de marijuana nu califică o persoană, în mod normal, pentru a un job, ar putea reprezenta un avantaj pentru o competiție unică, potrivit Insider.

Heavy Hitters, o firmă din sudul Californiei, caută 20 de ambasadori naționali, care să promoveze produsele lor, pe bază de canabis, consumându-le la diferite evenimente și pe rețelele sociale.

Jobul este pe atât de simplu și adevărat după cum o arată și descrierea lui: „Călătorește. Fumează iarbă. Primește bani”.

Fiecare ambasador va primi un salariu de 1.200 de dolari pe luna, plus 500 de dolari pentru cumpărarea de produse Heavy Hitters. Toate cheltuielile călătoriilor vor fi, de asemenea, suportate de companie.

Interviul de angajare presupune postarea unui videoclip pe YouTube cu candidatul, în timp ce explică de îi plac produsele Heavy Hitters și în de ce crede că i s-ar potrivi postul.

Vânzarea și consumul de marijuana sunt legale, în scop recreațional, în California.

loading...

Comments are closed.