Externe

O furtună de zăpadă puternică a lovit Statele Unite. Stare de urgență decretată în New Jersey

Pinterest LinkedIn Tumblr

O furtună de zăpadă puternică a lovit nord-estul Statelor Unite și afectează o regiune întinsă, din Pennsylvania până în New England. New York, New Jersey şi o parte din Connecticut sunt afectate serios de ninsoarea abundentă și se așteaptă ca stratul de zăpadă să ajungă la peste o jumătate de metru.

În așteptarea furtunii, guvernatorul din New Jersey a declarat starea de urgenţă, ceea ce le oferă autorităţilor posibilitatea de a închide drumuri și a evacua locuinţe atunci când situația o impune.

În plus, transportul public a fost suspendat în New Jersey, probleme care vin după cele de săptămâna trecută din California, când în unele zone s-a acumulat un strat de zăpadă de aproape doi metri.

Deși a creat probleme în mai multe state americane, zăpada a pus totuși un zâmbet pe chipul copiilor, în special.

„El e mereu bucuros să aibă o zi în care să iasă afară şi să se joace în zăpadă, e cumva o pauză de la rutină, acum din cauza pandemiei copiii nu prea mai au parte de zile de zăpadă, totul înseamnă învăţat de acasă. E distractiv pentru el să iasă afară şi să fie copil”, spune o femeie din SUA despre copilul său.

loading...

Comments are closed.