Alte știri

O întreagă familie a murit într-un accident rutier infiorător petrecut în România

Pinterest LinkedIn Tumblr

O întreagă familie s-a prăpădit vineri dimineață într-un accident îngrozitor, în județul Galați, Romînia. Tatăl de 28 de ani se afla la volan, a intrat pe cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un autotren de șapte tone.

Și el, și soția și bebelușul lor de numai zece luni au murit. Polițiștii bănuiesc că bărbatul ar fi adormit la volan.

Familia plecase joi seară din Drobeta Turnu Severin și se îndrepta spre Iași, pentru a-i vizita pe părinții bărbatului. După ore bune de condus, aproape de 6 dimineața, șoferul ar fi cedat oboselii.

Șofer TIR: “Mașina mică venea dinspre Tecuci, camionul se ducea spre tecuci. Au intrat frontal, unul în altul, datorită oboselii. Dacă ar conduce și cei cu mașini mici, ar trebui să se odihnească. Noi cu tirurile, facem pauze, dar ei conduc la epuizare. Chiar dacă a încercat omul să evite, nu a putut”.

Pe șosea nu se mai aflau vehicule, așa că ipotezele unei depășiri forțate ori a unei manevre imprudente au fost eliminate din start.

Comisar șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: ”Bărbatul de 28 de ani aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul direcției, din motive necunoscute, și ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotren care circulă regulamentar”.

Copilașul a fost scos din mașină de șoferii care au oprit pentru a acorda primul ajutor. Echipajele de descarcerare au reușit, cu greu, să îi extragă, apoi, dintre rămășițele vehiculului pe părinți.

Eugen Chiriță, purtător de cuvânt ISU Galați: “O persoană de sex feminin cu multiple traumatisme și șoferul autoturismului, cu răni incompatibile cu viața. Al treilea ocupant al mașinii, un copil de un an, a fost scos din mașină de participanții la trafic”.

Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanță Galați: “Din păcate s-au prăpădit toți. Soția a mai rezistat până la spital și, la 10 minute de la internare, de la sosirea la spital, a decedat și ea”.

Polițiștilor le-a fost aproape imposbil să îl identifice pe bărbatul de 28 de ani, din cauza rănilor grave. Șoferul vehiculului de mare tonaj a fost testat, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa: Pro TV

loading...

Comments are closed.