Alte știri

O jucătoare cunoscută de tenis Şi-a îmbrăţişat iubita chiar pe terenul de la Wimbledon: „Mă bucur că am spus că sunt lesbiană!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Turneul de la Wimbledon este plin de surprize, una dintre ele fiind oferită de eliminarea din competiţie a Garbinei Muguruza.

Aceasta a fost învinsă de belgianca Alison Van Uytvanck, scor 5-7, 6-2, 6-1, care apoi a oferit un moment inedit chiar la marginea terenului. Ea a sărit în braţele iubitei ei, Greet Minnen, şi ea jucătoare de tenis. Alison Van Uytvanck a recunoscut, la începutul acestui an, că este lesbiană şi că are o relaţie cu Minnen (locul 546).

Aceasta din urmă a urmărit meciul cu Muguruza din loja lui Alison, alături de antrenoarea ei şi a fost prima persoană pe care Van Uytvanck a îmbrăţişat-o după victoria de joi.

Am decis să nu mai ţinem acest lucru doar pentru noi. Sunt fericită oricum, nu contează că partenerul meu e o femeie sau un bărbat. Nu vreau să mă gândesc că ar trebui să fiu ruşinată. Nu sunt bolnavă. Mă gândesc că a fost bine că am spus că sunt lesbiană„, a declarat Alison Van Uytvanck, după ce a eliminat-o pe Muguruza.

loading...

Comments are closed.