Externe

O mamă a plătit 2 criminali pentru a-și ucide fiul. Ce descoperise victima

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 45 de ani, din India, a plătit doi bărbați pentru a-i ucide fiul.

Potrivit anchetatorilor, victima nu era de acord cu relația extraconjugală a mamei sale cu un bărbat mai în vârstă cu 30 de ani.

Poliția a arestat cinci persoane implicate în caz, printre care și femeia care i-a angajat pe criminali, amantul acesteia și pe ginerele său.

Tânărul, de 22 de ani, a fost găsit mort pe străzile orașului Dadri. Mai mulți martori au alertat poliția cu privire la descoperirea cadavrului. În urma autopsiei s-a descoperit că victima fusese strangulată.

Deși inițial, investigația părea fără rezultat, lipsa de interes a familiei privind ancheta i-a determinat pe polițiști să-și îndrepte atenția către rudele victimei. În urma unui inetrogatoriu dur, mama tânărului a cedat și a mărturisit că ea este cea care a „comandat asasinatul”.

Tânărul locuia împreună cu părinții și fratele său, însă relația dintre el și mama sa era tensionată din cauza relației extraconjugale a acesteia.

Femeia le-a declarat polițiștilor că s-a săturat de reproșurile fiului și a decis să-l ucidă. S-a sfătuit cu amantul și ginerele său și nu a ezitat în a plăti doi bărbați pentru a-i duce la îndeplinire planul criminal.

loading...

Comments are closed.