Alte știri

O mamă și-a obligat fiica de 13 ani să se prostitueze în Italia, pentru băutură, ţigări și bani!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie fără adăpost şi-a obligat fiica în vârstă de 13 ani să se prostitueze în Italia, primind în schimb bani, băutură, ţigări, permisiunea de a folosi un duş sau un loc de dormit. Femeia a fost arestată în Sicilia, relatează The Telegraph.

Anunțul a fost făcut sâmbătă de poliţia italiană. În acelaşi comunicat, poliţia precizează că a arestat patru bărbaţi care au abuzat sexual de adolescentă, printre ei aflându-se şi un bărbat în vârstă de 90 de ani. Toţi urmează să fie acuzaţi de viol, dat fiind că, în Italia, vârsta legală pentru consimţământ este de 14 ani.
 
Evenimentele au avut loc în provincia sud-estică Ragusa, unde fata lucra ilegal la sere. Poliţiştii au descoperit presupusele infracţiuni sexuale în timp ce anchetau cazuri de exploatare a forţei de muncă în mediul rural.
 
Fata întreţinea relaţii sexuale cu alţi muncitori agricoli italieni, români sau nord-africani, pe câmp sau în case abandonate. Bărbaţii mai în vârstă abuzau de fată, oferindu-i în schimb găzduire pentru ea şi mama ei.
 
„În loc să-şi protejeze fiica, mama o exploata în schimbul unor sume de bani sau al altor avantaje, precum vin, bere, ţigări, (folosirea unui) duş sau o casă unde să doarmă”, au mai spus poliţiştii.
loading...

Comments are closed.