Social

O mamă susţine că educatoarea de la grădinița din Grătiești i-ar fi lovit copilul cu o cană de metal în cap

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scandal la Grădiniţa nr.1 din comuna Grătieşti, municipiul Chişinău. O mamă susţine că educatoarea i-ar fi lovit copilul cu o cană de metal în cap. Mai mult, unii părinţi declară că micuţii erau insultaţi zilnic şi că educatoarea îi speria că le va lipi ochii cu clei dacă nu vor dormi la amiază.

Deşi neagă toate acuzaţiile, directoarea grădiniţei a demis educatoarea.

Elena Braghiş povesteşte că joi, în timpul prânzului, unii copii ar fi râs la masă. Educatoarea s-ar fi înfuriat şi i-ar fi lovit băiatul cu o cană în cap, relatează Prime.

Seara când să-l culc întâmplător, nu văzusem sub păr, l-am băit, l-am gătit şi întâmplător l-am atins şi el spune: Au, mă doare. Mă uit, da ce-i acolo, când văd vânătaie şi am văzut că e umflat, acolo era un cheag de sânge„, a zis mama Elena Braghiș.

Răzvan, fiul Elenei Braghiş, spune că educatoarea îi sperie deseori că le va pune injecţii sau că le va lipi ochii cu clei dacă nu vor dormi la amiază.

Mai mult, mama lui Răzvan susţine că educatoarea obișnuiește să consume alcool în timpul orelor de muncă.

A mai fost găsită o sticlă de vin sub pat la grădiniţă sau cazul că a fost găsită dormind. Eu mă duc să-mi iau copilul şi o văd că ea doarme„, a spus mama Elena Braghiș.

Şi unii angajaţi ai instituţiei confirmă acuzaţiile părinţilor.

Cam agresiv se comportă cu ei, vorbeşte urât cu ei. Momentul care s-a întâmplat cu cana ceea nu ştiu, eram în dormitor şi am auzit o pocnitură şi băiatul a început deodată a plânge„, a afirmat dădaca Victoria Chiosa.

Părinţii spun că micuţii sunt speriaţi şi nu mai vor să meargă la grădiniţă.

Educătoarea Lidia Osman nu a fost de găsit pentru a comenta aceste acuzaţii. Totodată, după ce cazul a fost făcut public pe reţelele de socializare, directorul instituţiei i-a cerut să plece din funcţie.

„Iată poftim este ordinul de eliberare şi eu mai mult nu am ce comenta nimic şi lămurire este. Eu i-am spus să-şi dea demisia şi gata, scurt şi clar. Este adevărat că ea speria copii cu seringa? -Nu ştiu, nu ştiu„, a menționat directorul grădiniţei nr.1, Grătieşti, Ana Grosu.Peste 100 de copii frecventează grădiniţa nr.1 din Grătieşti.

loading...

Comments are closed.