Social

O mașină de teren a fost indisponibilizată la intrarea în țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

O mașină de teren, care urma să fie supusă vămuirii, a fost indisponibilizată de polițiștii de frontieră pe faptul unor suspiciuni asupra numărului caroseriei. Incidentul s-a înregistrat în noaptea de 15 spre 16 februarie curent, în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pentru autorizarea intrării în Republica Moldova, la pista de control s-a prezentat un tânăr de 38 de ani, domiciliat în Chișinău. Bărbatul se afla la volanul unui Mercedes Sprinter ce tracta o Toyota Rav4 ce urma să fie supusă procedurilor de vămuire.

În timpul verificărilor actelor, polițiștii de frontieră au avut unele suspiciuni asupra caracterelor ștanțate pe caroseria automobilului. Conform analizei de risc s-a decis efectuarea unor cercetări suplimentare împreună cu ofițerii FRONTEX, care au confirmat că anumite simboluri ale codului VIN au fost modificate.

Audiat, șoferul a declarat că a achiziționat mijlocul de transport dintr-o țară europeană fără a face verificări amănunțite privind veridicitatea actelor și înscrisurilor mașinii.

În continuare s-a dispus efectuarea expertizei tehnice pentru elucidarea circumstanțelor. Între timp, automobilul a fost indisponibilizat până la finalul anchetei.

loading...

Comments are closed.