Alte știri

O minoră în vârstă de 15 ani a ajuns cu arsuri la spital, după ce împreună cu doi colegi de clasă au vrut să facă „experimente”

Pinterest LinkedIn Tumblr
O minoră în vârstă de 15 ani, a ajuns cu arsuri la spital, după ce împreună cu doi colegi de clasă au vrut să facă experimente. Incidentul a avut loc ieri 17 februarie, la un liceu din or. Durlești mun. Chișinău.
Inspectoratul de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat în jurul orei 13:35, precum că o minoră s-a ales cu leziuni corporale.
La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, șeful de sector, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
În cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că în caz sunt implicați 3 elevi, doi băieți și o fată, toți cu vârstele de 15 ani.
Aflându-se în clasă și fiind la pauză, unul dintre băieți a luat dezinfectantul ce se afla pe masa profesorului și a turnat lichidul pe o bancă, al doilea băiat cu o brichetă a dat foc, iar minora filma toată această scenă. La scurt timp aceștia au mai turnat lichid peste flacăra aprinsă, iar în rezultat flăcăra s-a extins provocându-i minorei leziuni.
Fetei i s-au acordat îngrijiri medicale, ulterior aceasta fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital.
Toți trei minori implicați în cazul dat sunt caracterizați de către administrația instituției ca fiind niște elevi cu o reușită școlară bună.
Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.
loading...

Comments are closed.