Externe

O moldoveancă a fost condamnată la închisoare pe viață în SUA! Iată ce crimă a săvârșit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, un judecător din statul Iowa a condamnat o femeie din Moldova la închisoare pe viață pentru că a omorât un șofer de camion anul trecut, scrie protalul se știri din SUA The Gatteze. 

Mariana Lesnic, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată astăzi de către judecătorul districtului judiciar Andrew Chappell, potrivit oficialului. Chappell a subliniat că omuciderea de gradul întâi vine cu o sentință pe viață obligatorie în statul Iowa. El a menționat, de asemenea, că Lesnic a fost condamnată pentru o „crimă teribilă care a fost complet nejustificată”.

Kummer a fost ucis la 6 septembrie 2017, când a fost împușcat de patru ori de către Lesnic, în timp ce el dormea ​​în camionul său, la o oprire de odihnă de lângă I-80 lângă Victor, Iowa. Lesnic a fost mai târziu găsită de poliție în spatele zonei de odihnă cu o armă în geantă. De menționat că moldoveanca deține cetățenia americană. Ea a mărturisit că ar fi obișnuit să călătorească cu șoferi de camioane, așa l-a întâlnit pe Kummer, pe care l-a numit „bătrânul”.

În timpul mărturiilor descrise ca fiind „greu de auzit” și transmise în engleză, Lesnic povestește cum a cerut mai multor șoferi prin mesaje text să o ajute să ajungă în statul Washington la începutul lunii septembrie 2017. Ea a spus că Kummer a răspuns și a luat-o din Nebraska cu vehiculul său personal. Lesnic a susținut că Kummer a dus-o la el acasă unde a ținut-o timp de trei zile, amenințând-o cu o armă obligând-o să aibă o relație cu el. Mariana a mai mărturisit că pe 5 septembrie, Kummer a luat-o cu el în semi-camion pentru a livra o încărcătură în Chicago.

Lesnic a spus juriului că atunci când s-au oprit la zona de odihnă Victor, a încercat să scape, dar a fost împiedicată de Kummer. Ea a spus că după ce a împins-o înapoi pe scaunul pasagerului camionului și i-a cerut să se dezbrace, ea a deschis focul asupra lui Kummer.

marian lesnic, condamnata in sua, statele u

loading...

Comments are closed.