Alte știri

O moldoveancă a primit un rol într-o producție cinematografică din România „Adela”! Vezi cine e norocoasa

Pinterest LinkedIn Tumblr

O jurnalistă originară din Republica Moldova, stabilită de câțiva ani în România, va juca într-un serial de televiziune peste Prut, scrie SHOK.md.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Este vorba despre Elena Mogîldea. Jurnalista a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook! Aceasta și-a anunțat prietenii că a obținut un rol și urmează să apară în serilul românesc „Adela”.

„Atât de fericită sunt că fac parte din distribuția serialului Adela, alături de o super echipă de producție și actori talentați. Mulțumesc doamnei @ruxandraion pentru șansa și încrederea pe care mi-a oferit-o. Sper să o îndrăgiți pe Gia, pentru că este un personaj iubibil. Vă spun pe cuvânt. ”, a scris Elena.

Antena 1, postul de televiziune pe care va fi difuzat serialul „Adela”, a dezvăluit că Elena va interpreta rolul Giei Ruben. Conform scenariului, ea este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul TV al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Pentru Elena aceasta este prima apariție la TV .

„Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp”, a declarat Elena Mogîldea.

Cum descrie moldoveanca personajul pe care îl va interpreta în serial citiți pe SHOK.md.

loading...

Comments are closed.